Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ ندا جعفری: پس از افزایش نرخ دلار و در کنار آن رشد قیمت کالا‌ها، قیمت قطعات لوازم خانگی نیز افزایش پیدا کرد و گروه تعمیرکاران نیز قطعات و محصولات نهایی را با نرخ‌هایی بالاتر از قبل به مصرف کنندگان عرضه کردند.

در این میان برخی از تعمیرکاران مدعی هستند که قطعات لوازم خانگی در بازار نیست و باید از قطعات لوزام خانگی دست دوم آن هم با قیمت‌هایی نجومی استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد نوفرستی عضو پیشین انجمن لوازم خانگی ایران به خبرنگار رویداد۲۴ می‌گوید: بسیاری از لوازم خانگی یا لوزام ایمنی خانه‌ها که نیاز به تعمیر یا سرویس و نگهداری دارند، زمانشان از سوی مردم به تعویق انداخته می‌شود یا در صورت فرسوده بودن امکان تعویض و جایگزینی برای آن‌ها وجود ندارد و این زنگ خطر برای برخی از لوازم برقی و گازسوز از تابستان به صدا درآمده است.

او ادامه می دهد: قطعه مبدل پکیج سال پیش ۲۰۰ هزار تومان بود که امسال با این تغییرات قیمتی به ۱ میلیون تومان رسیده است، همچنین هر پره رادیاتور ۲۲ هزار تومان بود که به ۶۶ هزار تومان رسیده است.

عضو پیشین انجمن لوازم خانگی ایران گفته چالش جدی مربوط به افزایش کاذب نرخ مواد اولیه داخلی است که منجر شده مردم به قطعات دست دوم یا بی کیفیت و زیر پله‌ای روی بیاوردند که در برخی موارد خطرناک است.

نوفرستی ادامه می‌دهد: در بخش لوازم خانگی دو محصول آبگرمکن و بخاری ساخت داخل هستند و همه قطعات آن هم در داخل کشور تولید می‌شود، اما باز هم شاهد افزایش قیمت ۲/۵ تا ۳ برابری آن هستیم. آیا تولید کننده مقصر است؟ و اینکه چرا سازمان حمایت دستور افزایش قیمت‌ها را داد؟

پیش از این سخنگوی سازمان تعزیرات نیز از مخفی کردن تخلفات در سازمان حمایت خبر داده بود. یاسر رایگانی گفته بود در حالی که فهرست قیمت‌های تولیدکنندگان لوازم خانگی در سامانه ۱۲۴ به روز و کامل نیست، اما سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده و تولید کننده تخلفی از تولید کنندگان به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال نکرده است.

نوفرستی البته معتقد است از زمانی که نرخ محاسبه دلار از ۴۲۰۰ تومان به بالای ۱۰ هزار تومان صورت گرفت، اتفاقات عجیبی در بازار لوازم خانگی افتاد؛ این در حالی است که در این مدت نه افزایش دستمزد داشتیم و نه تغییری در مواد اولیه صورت گرفته است.

او می گوید کلیه محصولات فلزی و پلیمری این دو محصول تولید داخل است و در این مدت با تغییرات نرخ ارز صنایع تبدیلی رو به نابودی رفت و بعضی از شرکت‌ها با تعدیل نیرو مواجه شدند و کارگرانشان بیکار شدند در حالی که صنایع پتروشیمی بیشترین سود را کردند و سودآوری‌شان با دلار ۱۵ و ۱۶ هزار تومان به شدت زیاد شد و سهام پتروشیمی‌ها چند برابر رشد کرد.

نوفرستی می‌گوید: پیامد این اتفاقات را در سال آینده نیز خواهیم دید. با رکودی که در اقتصاد کشور حاکم شده معضلات مختلفی بوجود خواهد آمد زیرا میزان ازدواج‌ها کم می‌شود و همین موضوع بر بازار لوازم خانگی هم تاثیر خود را خواهد گذاشت، زیرا منجر به کاهش خرید‌ها خواهد شد و این رکود ادامه‌دار می شود.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 لوازم خانگی قطعات ارز افزایش قیمتها بخاری آب گرم کن بازار لوازم خانگی قاچاق لوازم خانگی افزایش قیمت لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۸۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_نسبت به روزهای گذشته نوسان چندانی ندارد، بیشتر خودروهای داخلی و مونتاژی تغییر قیمتی تجربه نمی‌کنند، اما در این میان برخی از محصولات بازار با افت‌وخیز ناچیز همراه شدند.

اطلس یکی از جدیدترین محصولات سایپا امروز سه میلیون تومان ارزان‌تر شده و با نرخ ۵۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

شاهین G با سانروف خودروی رده بالای این شرکت نیز افت هفت میلیون تومانی را به ثبت رسانده و با ۷۵۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پژو پارس معمولی یکی از محبوب‌ترین‌های بازار داخلی امروز رکورد افزایش قیمت را زد و ۲۸ میلیون تومان گران‌تر از روز گذشته و با ۶۹۴ میلیون تومان معامله می‌شود.

تارا اتوماتیک V۴ یکی از سدان‌های لوکس ایران خودرو در بازار داخلی‌ها نیز امروز پنج میلیون تومان افت قیمت داشته و با یک میلیارد و ۱۴۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۴۸ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۴۰ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۴ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۳۳ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۴۸ میلیون تومان، پژو پارس ۶۹۳ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۳۲ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۶۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک ۷۵۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۹۲۳ میلیون تومان، رانا پلاس ۶۳۵ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۰۷ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V۲ به قیمت ۹۸۲ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۸۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۴۷ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۷ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۳۹ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۶ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی و وارداتی نیز نوسان زیادی دیده نمی‌شود.

ام‌وی‌ام X۲۲ پرو دستی یکی از ارزان‌ترین کراس‌اوورهای مونتاژی بازار، تغییری ندارد و با همان نرخ ۹۵۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

جک S۵ نیوفیس محصول محبوب کرمان موتور نیز امروز تغییر قیمتی نداشته و به قیمت یک میلیارد و ۶۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

ام‌وی‌ام X۵۵ Pro کراس‌اوور مونتاژی مدیران‌خودرو محصول پرحاشیه این روزهای بازار است که ۲۲ میلیون تومان نسبت به روز گذشته ارزان‌تر شده و با یک میلیارد و ۵۸۸ میلیون تومان معامله می‌شود.

هونگچی H۵ محصول وارداتی و لوکس گروه بهمن به شمار می‌رود که امروز با افت ۹۵ میلیون تومانی، رکورد کاهش قیمت را در بازار نصیب خود کرد و به کانال پنج میلیارد و ۱۴۵ میلیون تومان رسید.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۲۶ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۱۰۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۲ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۵۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۸۸۵ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 750740

دیگر خبرها

  • خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرو اجباری است
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • نوسان چشمگیر قیمت ها در بازار خودرو؛ کدام خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول