Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی قطعات لوازم خانگی به دلیل تحریم و مشکلات نقل و انتقال پول کمیاب شده و خط تولید برخی کارخانه‌ها را متوقف کرده است. نایب رئیس اتحادیه لوازم خانگی با تائید این خبر گفت: برخی تولیدکنندگان لوازم خانگی برای تولید یخچال به دنبال قطعات ریزی مثل بُرد هستند و عده‌ای هستند که این قطعات را به صورت چمدانی برای تولیدکنندگان تامین می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، خط تولید برخی تولیدکنندگان لوازم خانگی به دلیل نبود قطعه متوقف شد.

نایب رئیس اتحادیه لوازم خانگی در واکنش به کمبود قطعه برای ساخت برخی کالاها توضیح داد: هر چند بازار لوازم خانگی راکد است و بازار مشتری ندارد اما با این حال برخی قطعات ریز لوازم خانگی کمیاب شده است. بنابراین عده‌ای برای اینکه روند تولید متوقف نشود، این قطعات را به ناچار و چمدانی از چین وارد می‌کنند.

محمد حسین اسلامیان به تجارت‌نیوز گفت: برخی مردم هم هستند که به کشورهای مختلف سفر می‌کنند. به دلیل اختلاف قیمت‌ها یا عدم موجودی کالا در تهران ترجیح می‌دهند برخی اقلام کم حجم لوازم خانگی را برای مصرف خودشان بخرند و به شکل مسافری وارد کنند.
جهیزیه دوباره گران می‌شود؟

در این میان اما برخی مردم برای تهیه جهیزیه نگران افزایش دوباره قیمت لوازم خانگی هستند. نایب رئیس اتحادیه لوازم خانگی اما تاکید کرد: به دلیل افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها و کاهش شدید تقاضا، لوازم خانگی دیگر گران نمی‌شود.

اسلامیان معتقد است در این سال‌ها لوازم خانگی آن قدر گران شده که دیگر کششی برای خرید کالاها وجود ندارد.
[yektanet.com]

او در ادامه گفت: امسال قیمت تمام شده تمام انواع لوازم خانگی بالا رفته است اما چون به دلیل گرانی‌ها تقاضایی برای خرید وجود ندارد کارخانه‌ها هم لوازم خانگی را گران نکردند.
افزایش فروش قسطی لوازم خانگی

اسلامیان همچنین با اشاره به افزایش فروش قسطی لوازم خلنگی گفت: برخی بنگاه‌ها به فروش اقساطی یا مدت‌دار لوازم خانگی روی آوردند و برخی بانک‌ها هم هستند که برای خرید لوازم خانگی کارت اعتباری می‌دهند.

فروردین ماه تولیدکنندگان لوازم خانگی قرار بود ۱۰ تا ۱۵ درصد کالاهای خود را گران کنند اما این مساله تا تعویض کابینه دولت سیزدهم به تعویق افتاد. حالا باید منتظر ماند و دید که در دولت سیزدهم چه برنامه‌هایی برای کاهش هزینه‌های سربار تولیدکنندگان در نظر گرفته می‌شود؟

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۸۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد ، حسین نجف زاده افزود: پرونده قاچاق ۲۵ قلم انواع لواز خانگی شامل سرخ کن، چای ساز و ... به ارزش ۵۲۴ میلیون ریال در شعبه دوم ویژه مبارزه با قاچاق کالا وارز تعزیرات حکومتی شهرستان مهاباد رسیدگی شد.

او افزود: شعبه رسیدگی کننده با بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک معتبر گمرکی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا‌های کشف شده متهم را به پرداخت ۵۲۴ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ارزش ریالی کالا محکوم کرد.

نجف زاده گفت: همچنین شعبه متهم را به پرداخت ۵۲۴ میلیون ریال معادل ارزش ریالی کالا بابت حمل کالای قاچاق و در مجموع به پرداخت یک میلیارد و ۴۸ میلیون ریال محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: ماموران انتظامی شهرستان مهاباد کالا‌های کشف شده را در بازرسی از یک دستگاه خودروی سواری کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به  تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیگر خبرها

  • خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرو اجباری است
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است