Web Analytics Made Easy - Statcounter

جشنواره‌های رنگارنگ تابستانه برند‌های داخلی لوازم خانگی در حالی به دنبال تحریک تقاضا برای فروش کالا‌های خود هستند که احسان فدایی، کارشناس صنعت لوازم خانگی معتقد است این طرح‌ها نتوانسته متقاضیان لوازم خانگی را به بازار بکشاند و در نیمه دوم سال هم این اتفاق نخواهد افتاد، زیرا با گرانی دلار، لوازم خانگی همچنان با افزایش قیمت و کاهش تقاضا مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا یک کارشناس صنعت لوازم خانگی با بیان اینکه بازار لوازم خانگی در شرایط رکود وحشتناکی فرورفته، گفت: شرکت‌های تولیدکننده لوازم خانگی با برگزاری جشنواره‌های فروش تابستانه و طرح‌های تخفیفی سعی کردند مشتریان را به این بازار بکشانند، اما این جشنواره‌ها نیز افاقه نکرد.

احسان فدایی ادامه داد: علت رکود در بازار لوازم خانگی این است که افزایش قیمت لوازم خانگی بسیار فراتر از افزایش میزان درآمد قشر متوسط جامعه به عنوان مشتری اصلی این بازار بوده است، زیرا قشر خاص جامعه ما لوازم خانگی ایرانی نمی‌خرند و قشر متوسط یا به عبارتی گروه کارمندان هستند که مخاطب اصلی لوازم خانگی ایرانی اند. این در حالی است که قشر متوسط هم ترجیح می‌دهند کالای بدون گارانتی (قاچاق) بخرند یا لوازم خانگی سابق خود را تعمیر کنند.

چرا مردم لوازم خانگی نمی‌خرند؟

این کارشناس صنعت لوازم خانگی با تاکید بر اینکه همین مساله موجب ایجاد رکود عجیبی در بازار لوازم خانگی شده است، گفت: از طرفی رکود در بازار لوازم خانگی تحت تاثیر مسائل سیاسی در کشور ما نیز هست، زیرا مذاکرات مستقیما تاثیر بر نرخ ارز دارد و با یک خبر از مذاکرات دلار ریزشی یا صعودی می‌شود. همین مساله موجب شده مردم برای خرید لوازم خانگی دست نگه دارند.

فدایی علت دیگر رکود در بازار لوازم خانگی را گرانی این کالا‌ها در بازار دانست و گفت: افزایش قیمت‌های مداوم لوازم خانگی باعث شده قشر ضعیف جامعه نیز به سمت کالای ایرانی نیایند و از برند‌های غیرمعتبر و ناشناس ایرانی خریداری کنند که اصولا یا خدمات پس از فروش مناسبی ندارند یا قاعدتا از مواد اولیه و تکنولوژی گرید ۳ و ۴ در آن‌ها استفاده می‌شود یا لوازم خانگی دست دوم خریداری می‌کنند.

لوازم خانگی بی بروبرگرد گران می‌شود

کارشناس صنعت لوازم خانگی در پاسخ به سوال اقتصاد ۲۴ مبنی بر اینکه آیا لوازم خانگی ارزان می‌شود، گفت: لوازم خانگی با وجود شعار‌هایی که داده می‌شود، اما بی برو برگرد گران می‌شود.

احسان فدایی در تشریح دلایل این مساله گفت: با وجود تمام شعار‌هایی پوپولیستی که داده می‌شود مبنی بر اینکه صنعت لوازم خانگی به خودکفایی رسیده، اما همچنان قطعات اصلی در این صنعت وارداتی هستند و در حال حاضر از چین وارد می‌شوند که با توجه به تحریم‌ها تولیدکنندگان لوازم خانگی مجبورند با چندین واسطه به کشور وارد کنند.

جشنواره لوازم خانگی ۱۴۰۰ مشتری نداشت

این کارشناس صنعت لوازم خانگی گفت: چشم انداز قیمت دلار با توجه به پارامتر‌های مختلف و روند مذاکرات، روشن نیست و احتمالا افزایشی خواهد شد و با توجه به اینکه تولیدکنندگان لوازم خانگی قطعات اصلی خود را از خارج وارد می‌کنند، این افزایش قیمت تاثیر خود را بر صنعت لوازم خانگی خواهد گذاشت.

فدایی ادامه داد: از طرفی تولیدکنندگان لوازم خانگی بیش از یک سال است که وارد رکود شده اند و کالاهایشان در انبار‌ها مانده است و کالایی که در انبار می‌ماند قیمت سربار برای تولیدکننده دارد. تولیدکنندگان برای جبران این هزینه سرباردر تابستان ۱۴۰۰ جشنواره‌های فروش متعددی گذاشتند، ولی بازار کشش نداشت و نتوانستند فروش خوبی را رقم بزنند.

ثبت سفارش قطعات لوازم خانگی سرعت گرفت

این فعال بازار لوازم خانگی در گفتگو با اقتصاد ۲۴ ادامه داد: در روز‌های اخیر با نوسانات دلار، تولیدکنندگان لوازم خانگی به دنبال ثبت سفارش بیشتر قطعات مورد نیاز خود هستند، زیرا به دلیل تحریم ۴ تا ۶ ماه طول می‌کشد تا قطعات ثبت سفارش و تولید شود و در حالت خوشبینانه ۴ تا ۶ ماه طول می‌کشد که به دست تولیدکننده برسد؛ بنابراین دلار ۲۸ هزار تومانی در نیمه دوم سال تاثیر خود را بر بازار لوازم خانگی خواهد گذاشت.

فدایی گفت: این نکته را فراموش نکنید که هرگاه قیمت ارز شروع به صعود می‌کند در تولیدکنندگان و بازاریان بزرگ این تحرک ایجاد می‌شود که مواد اولیه را بیشتر ثبت سفارش کنند، زیرا بر این باورند که اگر امروز نخرند فردا با قیمت ارز بالاتر باید بخرند.

وی ادامه داد: رفتار بازار مثل رفتار مردم نیست، زیرا مردم با گرانی کالا، آن را نمی‌خرند. اما تولیدکننده برای جلوگیری از تعطیلی خط تولیدش مجبور است قطعات مورد نیاز خود را خریداری کند و اتفاقا بیشتر هم می‌خرد، زیرا اگر امروز مواد اولیه را با دلار ۲۸ هزار تومان نخرد باید هفته بعد با دلار ۳۰ هزار تومان بخرد. پس اگر دلار ارزان هم شود که چشم انداز بسیار ضعیفی است، تا پایان سال نمی‌تواند تاثیری روی قیمت‌ها بگذارد و قطعا قیمت‌ها افزایش پیدا خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا صنعت افزایش قیمت درآمد جامعه جامعه صنعت نرخ ارز دلار گرانی خدمات پس از فروش اقتصاد چین دلار افزایش قیمت اقتصاد ارز ارز گرانی افزایش قیمت اقتصاد دلار صنعت گرانی تولیدکنندگان لوازم خانگی بازار لوازم خانگی لوازم خانگی لوازم خانگی افزایش قیمت جشنواره ها ثبت سفارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۱۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۲۰

امروز در بازار آزاد قیمت طلای ۱۸عیار هر گرم ۳ میلیون و ۴۰۹ هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید ۴۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است. - اخبار بازار -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هم‌اکنون در بازار آزاد، قیمت طلای 18 عیار هر گرم 3 میلیون و 409 هزار تومان، قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح قدیم 38 میلیون و 300 هزار تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید نیز 41 میلیون و 400 هزار تومان است.

تاریخ حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+شرایط

 

در بازار سبزه‌میدان، قیمت نیم‌سکه بهار آزادی 23 میلیون و 800 هزار تومان، ربع‌سکه بهار آزادی 15 میلیون و 200 هزار تومان و سکه یک‌گرمی 7 میلیون و 200 هزار  تومان تعیین شده است و به فروش می‌رسد.

هر مثقال طلا در بازار داخلی، 14 میلیون و 770 هزار تومان ارزش‌گذاری شده است؛ ضمن اینکه قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی 2311 دلار است.

دلار مبادله‌ای ثابت ماند، یورو کاهشی شد

 

در معاملات امروز (پنج‌شنبه 20 اردیبهشت 1403) مرکز مبادله ارز و طلای ایران، هر اسکناس دلار آمریکا با ثبات نسبت به روز کاری قبل به نرخ 44 هزار و 783 تومان و حواله دلار نیز به نرخ 41 هزار و 814 تومان معامله می‌شود.

قیمت هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران نیز با کاهش نسبت به روز کاری قبل به 48 هزار و 164 تومان و نرخ حواله یورو نیز به 44 هزار و 971 تومان رسیده است.

از سوی دیگر، اسکناس درهم امارات نیز با ثبات نسبت به روز کاری گذشته، 12 هزار و 194 تومان ارزش‌گذاری شده است و نرخ حواله درهم نیز 11 هزار و 385 تومان است.

بروز رسانی: پنج‌شنبه 20  اردیبهشت 09:00

نوع

قیمت لحظه (تومان)

قیمت دلار (اسکناس)

44  هزار و 783  

قیمت دلار (حواله)

41  هزار و 814

قیمت یورو (اسکناس)

48  هزار و 164

قیمت یورو (حواله)

44 هزار و 971

قیمت درهم (اسکناس)

12 هزار و 194

قیمت درهم (حواله)

11 هزار و 385

بروز رسانی: پنج‌شنبه 20  اردیبهشت 12:40

نوع

قیمت لحظه (تومان)

قیمت سکه بهارآزادی

  38  میلیون و 300 هزار

قیمت سکه بهارآزادی(طرح جدید)

41  میلیون و 400 هزار

قیمت نیم سکه بهارآزادی

23  میلیون و 800 هزار

قیمت ربع سکه بهارآزادی

15  میلیون و 200 هزار

قیمت سکه گرمی

7 میلیون و 200 هزار

بروز رسانی: پنج‌شنبه 20  اردیبهشت 12:40

نوع

قیمت لحبظه (تومان)

گرم طلای 18 عیار

3 میلیون و 409 هزار

مثقال طلا

14 میلیون و 770 هزار

انس طلا(دلار)

2311

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
  • قیمت طلا نزولی می شود؟
  • خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرو اجباری است
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
  • قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ ارزان‌ترین سواری داخلی چند؟
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • سکه و طلا در بازار تهران ارزان تر شد
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل